• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE DEFORME OLAN BETON YOLLAR YENİLENİYOR

SİVEREK’TE DEFORME OLAN BETON YOLLAR YENİLENİYOR

Siverek Belediyesi, alt yapı çalışmaları sırasında deforme olan ve bozulan beton yolları sil baştan yeniliyor.

Fen İşleri Müdürlüğünce alt yapının tamamlandığı bölgelerde yapılan zemin sağlamlaştırmanın ardından çalışmalara başlanıyor.

Muhtar ve mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda deforme olan alanlarda beton yol ya da kilitli parke döşemesi çalışması yapılıyor.

Bu kapsamda çalışma yürüten ekipler, Haliliye mahallesinde daha önce sökümü tamamlanan sokaklarda beton yol çalışması yapıyor.

Öte yandan Bağlar Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürerken Hacıömer Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor.

Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, kent genelinde çalışma yürüttüklerini söyledi.

Sadece alt yapısı tamamlanan bölgelerde çalışma yaptıklarını dile getiren Canalır, “Kamu malının korunması ve heba edilmemesi amacıyla dikkatli davranmak zorundayız. Bu yüzden ancak alt yapısı tamamlanan mahallelerde çalışma yapıyoruz. Alt yapısı tamamlanmamış bölgelerde yapılacak üst çalışması boşuna yapılmış olacak ki kamu kaynaklarını boşuna harcamış olacağız. Bu anlamda bizlere sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.” dedi.

Canalır, üst yapı yenileme çalışmalarının farklı mahallelerde sürdüğünü belirtti.

Yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü