Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ, YUKARI KARABAHÇE'DEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YILMAZ, YUKARI KARABAHÇE'DEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden olan Yukarı Karabahçe mahallesinde başlatılan yol yapım çalışmalarını inceledi.

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaları inceleyen Yılmaz, birim müdürü Mehmet Kardaş ve şantiye şefi Mehmet Çaput’tan bilgi aldı. Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yılmaz, sakinlerle birlikte çalışma yapılan alanları gezdi. Mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, mahalle sakinlerinin isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafı çekti.

Yılmaz, ilçeye bağlı en büyük mahalle olmasından ötürü Yukarı Karabahçe’yi önemsediklerini söyledi.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor, çalışmaların sona ermesinin ardından mahalle sakinlerimiz kış aylarında çamurdan yaz aylarında tozdan kurtulmuş olacak. Bu arada belirteyim ki en büyük mahalle olmasından ötürü kısa zamanda ‘Çok Amaçlı Mahalle Evi’ inşaatına başlıyoruz. Mahalle sakinleri bu evde gerek düğün, gerek sünnet, gerekse taziyelerini rahatlıkla yapacaklar. Çalışma arkadaşlarımız son derece başarılı bir iş çıkarmışlar, çok beğendim. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü de teşekkür ederim” dedi.

Yukarı Karabahçe mahallesinden ayrılan Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 27 kilometrelik beton yol çalışmasını inceledi. Alanda çalışan işçilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, yolun durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a, Belediye Meclis üyesi Rüstem Karalı ve AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi Mehmet Sinan Kaya eşlik etti.