• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETİNE HAZIR HALE GETİRİLİYOR

SİVEREK’TE MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETİNE HAZIR HALE GETİRİLİYOR

Siverek Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklar kapsamında kentteki mezarlıklarda temizlik, bakım ve budama çalışması yaptı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla bayramda kabir ziyaretine gidecek vatandaşlar için mezarlıkların her noktası titizlikle temizleniyor.

Kentin farklı noktalarında bulunan mezarlık aralarındaki ağaçlarda budama çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kontrolsüz büyüyen otları da temizledi.

Öte yandan kış aylarında ilçede popülasyonu artan sığırcık kuşlarının deforme ettiği ve kirlettiği bölgelerde çalışma yapan ekipler, tazyikli suyla yıkama yaptı.

Mezarlıklarda rutin çalışmaların da devam ettiği aktaran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kenan Karahan, “Temizlik anlamında, rutin olarak budamalar, mezarlık araları ve yollardaki toprakların temizlenmesi gerçekleştirildi. Bayram nedeniyle temizlik ve budama çalışmalarımızı arttırdık. Amacımız kabristan başına gelen vatandaşlarımızın ziyaretlerini rahat bir ortamda yapmalarını sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü