SİVEREK’TEN HİLVANLI SELZEDELERE YARDIM ELİ

Siverek Belediyesi yoğun yağış sonrası hayatın olumsuz etkilendiği Hilvan’da temizlik çalışmalarının yanı sıra selzedelere yardım eli uzatıyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, birimlere komşu ilçe Hilvan’da etkili olan yağışın ardından kent sokaklarında biriken su ve çamurun tahliyesi için yardımcı olunması talimatı verdi.

Harekete geçen Temizlik İşleri, Fen ve Kırsal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Hilvan sokaklarında biriken enkazı temizlemeye başladı.

İş makinalarıyla vatandaşların taleplerine cevap veren Siverek ekipleri, selzedelere yardım eli uzatıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, komşu ilçe Hilvan’a geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Siverek Belediyesinin iş makineleriyle Hilvan’da olduğunun belirtildiği açıklamada, Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla ekiplerimiz Hilvan’da çalışma başlatmıştır. Hilvan halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tekrarının yaşanmamasını ümit ediyoruz.” denildi.