Bu sayfayı yazdır
SİVEREK BELEDİYESİNDEN SEMPOZYUMA DAVET

SİVEREK BELEDİYESİNDEN SEMPOZYUMA DAVET

Siverek Belediyesi ve Siverek Kaymakamlığı iş birliğiyle 6-8 Mayıs tarihleri arasında Tarih, Toplum ve Mekan' temasıyla Uluslararası Siverek Sempozyumu düzenlenecek.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinden düzenlenecek sempozyuma farklı ülkelerden çok sayıda yabancı öğretim görevlisinin yanı sıra Türkiye'nin birçok üniversitesinden akademisyenin katılması bekleniyor.

Sosyal bilimler çerçevesinde yüzden fazla akademisyenin sunum yapacağı sempozyumda resim sergisi ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Tüm vatandaşları ve basın mensuplarını sempozyuma davet eden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Dolaş, sempozyumun önemine vurgu yaptı.

Siverek'in tarihine yeni bir sayfa ekleyecek olan sempozyumun fırsat olduğuna değinen Dolaş, "İlçemiz hatta bölgemiz açısından yeni bilgi ve bulgulara ulaşacağımız sempozyum, tarihi bir öneme sahiptir. Sempozyuma katılan herkes belki de tarihe tanıklık edecek. Bu noktada Siverek tarihine aydınlık bir sayfa ekleyecek olan 'Uluslararası Siverek Sempozyumu'na tüm değerli halkımızı ve basın mensuplarını aramızda görmek bizi onurlandıracaktır. Teşriflerinizi bekler, saygılar sunarız." dedi.

Ek DOSYALAR