• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE SOKAK BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SİVEREK’TE SOKAK BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi çeşitli kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sırasında tahrip olan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan Dicle Mahallesindeki sokaklarda çalışmalar kapsamında beton döküm çalışmalarına başlandı.

Üst yapı yenileme çalışmalarının sürdüğü mahallede incelemede bulunan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi alarak muhtar ve mahalle sakinleriyle görüştü.

Kent genelinde üst yapı yenileme çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “İlçe merkezimizde bulunan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler üst yapı çalışmalarını yürütüyor. Bugün de Dicle Mahallemizde sokaklarımızı betonlama çalışmaları devam ediyor. Mahalle halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Çalışmalarından dolayı belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı İsmet Bilgen şunları söyledi: “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüyor, sabah saatlerinde bizleri ziyaret edip çalışma alanına gelen Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a çok teşekkür ediyoruz.”.

İlçe merkezinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü