Bu sayfayı yazdır
SİVEREK CADDE VE SOKAKLARI IŞIL, IŞIL

SİVEREK CADDE VE SOKAKLARI IŞIL, IŞIL

Siverek Belediyesi tarafından ilçenin tüm mahalle ve sokaklarında yapılan aydınlatma çalışmalarının ardından kent ışıl ışıl parlamaya başladı.

Yenilenen cadde aydınlatmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar gerçekleştirdiği hizmetler nedeniyle Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Siverek Belediyesi’nin aydınlatma lambaları eskiyen cadde, sokak ve bulvarlarda yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Siverek Belediyesi, Adnan Menderes, Atatürk, Ramazan Baran Bulvarı ile Alay Yolu, Topyolu ile Çermik Caddelerinde eskiyen aydınlatma lambalarını yeniledi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik İşleri Şefliğine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında muhtelif alanlarda renkli ampullerin kullanıldığı belirtildi.

Siverek Belediyesi’nin kentte aydınlatma çalışmalarına önem verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Tüm bulvar, cadde ve sokaklarımızın aydınlatmasını yaparak kentimizi daha güvenilir bir hale getirdik. Bunun yanı sıra ihtiyaç duyulan ve talep edilen ibadethaneler olan camilerimizi de modern aydınlatmalarla donatarak görkemini ortaya çıkardık. Bu kapsamda, caddelerimizin eskiyen aydınlatmalarımı yeniliyor, aydınlatması hiç olmayan alanlara da görev ve sorumluluğumuzda olmamasına rağmen aydınlatıyoruz” diye konuştu.