• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

SİVEREK BELEDİYESİ ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Etkinlikler kapsamında Engelliler Derneği ile bazı Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocuklar ziyaret edildi

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle Siverek Belediyesi Etkinlikler kapsamında Engelliler Derneği ile bazı Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocuklar ziyaret edilerek karanfil dağıtıldı.

            Etkinlikler kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Meclis Üyesi Murat Adkoşu, Sosyal İşler Müdürü Mahmut Bahçıvan ve beraberindekiler engelliler derneğini ziyaret ederek engellilerin sorunlarını dinlediler.

            Bir süre sohbetin ardından Dernek Başkanı Çetin Kurbaş ve engellilere karanfil dağıtıldı. Engelliler derneği ziyaretin ardından iki özel rehabilitasyon merkezinde de eğitim gören öğrenciler okullarında ziyaret edilerek öğretmenlerine ve öğrencilere karanfil dağıtıldı.

            Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Engellilerimiz biz bireylerin gerçekleridir, onlarda bizim gibi bireylerken farklı sebeplerden dolayı yaşamlarına engelli olarak devam etmek zorunda kalmışlar, bu sebeple belediye olarak engellilerimize sosyal aktiviteler sağlamak amacıyla çalışmalar başlatacağız, engelli bireylerimizi ve özel eğitim kurumlarında eğitim gören zihinsel, bedensel öğrencilerimizi ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyerek kendilerini sevindirdik, inşallah bundan sonra Sosyal Müdürlüğü ekiplerimiz her daim engellilerimizin yanında olarak sıkıntılarını çözüme kavuşturacak’’ dedi.

            Ziyaretlerden memnun kalan engelli derneği ve eğitim kurumları, Belediye Başkan yardımcısı Hasan POSTACI ve beraberindekilere teşekkürlerini sundular.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü