• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK SEMPOZYUMUNDA ÖZVERİLİ ÇALIŞAN PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

SİVEREK SEMPOZYUMUNDA ÖZVERİLİ ÇALIŞAN PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Siverek Belediyesi, Siverek Kaymakamlığı ile Mardin Artuğlu Üniversitesi işbirliğiyle 6-7-8 Mayıs’ta düzenlenen Uluslararası Siverek Sempozyumunda büyük özveriliyle çalışan personeller plaket ve başarı belgeleriyle ödüllendirildi.

Cudi Paşa Konağı sosyal tesislerinde düzenlenen ödül törenine Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Kaymakam Refiki Tolga Değirmenci, kurum müdürleri ile sempozyumda görev alan personeller katıldı.

Ödül töreninde konuşan Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı şunları kaydetti. ’’Bilindiği üzere Mayıs ayı içerisinde Belediyemiz ile Mardin Artuğlu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Siverek Sempozyum’unda emek veren özverili çalışmalarıyla sempozyumu başarılı kılan personellerle bir araya gelip ödüllendirmek istedik, emek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ödül töreninde personellere teşekkür eden Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ‘’ Mardin Artuğlu Üniversitesi ile Kaymakamlığımızın destekleriyle kentimizin Tarih, Toplum ve Mekan başlıklarıyla çok kapsamlı sempozyum düzenlendik, kentimiz geçmişten ve günümüze tüm alanlarda çalışmalar yapan değerli hocalarımızın güzel anlatımları memleketimiz için anlamlıydı, inşallah bundan sonra Uluslararası Siverek Sempozyumu her yıl daha kapsamlı bir şekilde düzenlenecektir’’ ifadelerini kullandı.

Ödül töreninin ardından plaket ve katılım belgeleriyle ödüllendirilen personeller hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü