SİVEREK BELEDİYESİNDEN EĞİTİM YUVALARINA DESTEK

Siverek Belediyesi, Çok Programlı Anadolu Lisesinde kız öğrenciler için açılan mescit için malzeme desteğinde bulundu.

Okullarımızın eğitimlerini sorunsuz bir şekilde sürdürmeleri amacıyla eğitimci Belediye Başkanımızın talimatıyla okulların fiziki yapılarının düzeltilmesi araç gereç desteği ve liselerimizde okul bünyesinde açılan kız ve erkek mescitlerine malzeme desteğimiz devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, eğitim sorunun memleket sorunu olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: ‘‘Bilindiği gibi Belediye Başkanımız Yıllarca ilçemizin çeşitli okullarında öğretmenlik yapmış eğitim sorununu bilen biridir. Belediye Başkanımızın talimatıyla eğitim sorunlarına her zaman Belediye yönetimi olarak katkı sunup sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz okullarımızın talebini kendi imkânlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz eğitime desteğimiz devam edecek .” dedi.