BAŞKAN ÇAKMAK: "ARAÇ FİLOMUZU GÜN GEÇTİKÇE GÜÇLENDİRİYORUZ"

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, göreve geldiği günden bu yana araç filosunu yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

Araç envanterini inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, hizmet birimlerinden gelen araç talebi üzerine filonun güçlendirilmesi için çalışma yapılası talimatı verdi.

Destek Hizmetler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Çakmak, teslimatı tamamlanan araçlarla ilgili bilgi aldı.

Beraberindeki araç bakım ve onarım istasyonundaki araçlarla ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, araç filosunu güçlendirerek vatandaşa daha iyi hizmet ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

Çakmak, “Belediyemiz bünyesinde tüm birimlerimize hizmet verecek 3 aracımızı teslim aldık. 2 çift çeker kamyon ile araç tamir, bakım ve onarım aracını filomuza kattık. Daha güzel işler başarmak için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Biz kendi sahip olduğumuz öz kaynaklarımızla kendi araçlarımızla hizmete ve yola devam etmek istiyoruz. Araçlarımızın hemşerilerimize hizmet yolunda hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.