• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ KIRSAL MAHALLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ KIRSAL MAHALLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğü ve vatandaşların iş birliğiyle yapımı devam eden cami inşaatlarını gezerek bilgi aldı.

Kentimizin Belediye Başkanı Resul Yılmaz Beraberinde Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu Belediye Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Öncül, Hasan Postacı ile Belediye Sosyal Yardım Müdürü Mahmut Bahçivan olmak üzere kentimizin Kırsal Mahalleleri olan Armağan, Karadibek, Emek mahallelerinde Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğünün sağladığı destek ve hayırsever vatandaşların sağladığı destekle inşaatları devam eden üç cami inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yılmaz Mahalle Muhtarlarından ve Kırsalda yaşayan mahalle sakinlerinden camilerin inşaat aşamalarını ve gerekli malzeme ihtiyacı bilgisini aldı.

      Yılmaz: “Kırsal mahallelerimizde yeni cami inşaatlarını yapılması bizleri mutlu etmektedir. Belediye Olarak camilerimizin inşaatlarının biran önce tamamlanması ibadete açılması için yardımlarımız devam edecek Belediye Başkan yardımcılarımız ve Sosyal Yardım Müdürümüzle sizleri ziyaret edip yapımı devam eden camilerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla buradayız inşallah yakın bir zamanda camilerimiz ibadete açılır” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü