Bu sayfayı yazdır
ÇAKMAK: “KIRSALDA ÇOK BÜYÜK BİR COĞRAFYAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

ÇAKMAK: “KIRSALDA ÇOK BÜYÜK BİR COĞRAFYAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, kırsalda yürütülen çalışmaları inceleyerek geniş bir coğrafyaya hizmet götürdüklerini söyledi.

Siverek Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğince kırsal Hurmapınar, Doğukent ve Eskihan mahallesi yollarını Viranşehir - Diyarbakır kara yoluna bağlayacak yolda çalışmalar sürüyor.

Beraberinde Büyükşehir Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt ve birim müdürleriyle çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Alt yapısı tamamlanan yolda kalker malzemeyle dolgu çalışması yapılırken yolun daha sonra beton ile kaplanacağı belirtildi.

Kırsalda büyük bir coğrafyaya sahip olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle sahada incelemede bulunduklarını belirten Çakmak, “Siverek genelinde 4 farklı bölgede de çalışmalarımız devam ediyor. Çok geniş bir coğrafyaya hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çaba saf ediyor. Şu anda da Hurmapınar’la birlikte çok sayıda mahalle yolunun Viranşehir kara yoluna bağlanması noktasında çalışmalar yürütülüyor. Çalışmalar hızla devam ediyor, kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulmasını hedefliyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve daire başkanı Abdulkadir Bozkurt’a teşekkür eden Çakmak, “Sürekli sahada ve aktif olan başkanlarımız sürekli sahada çalışmaları takip ediyor. Abdulkadir Bozkurt başkanımızla konuştuk ve özellikle beton yol yapılacak noktalarımız var. Bunun yanı sıra sati kaplama ve sıcak asfalt yapılacak yollarımızı da yıl sonuna kadar büyük oranda tamamlamış olacağız. Ben çalışmaların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.