• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ HAFTA SONU KIRSAL MAHALLELERDEYDİ

BAŞKAN YILMAZ HAFTA SONU KIRSAL MAHALLELERDEYDİ

Yılmaz, 7 Haziran Günü Yapılacak seçimlerde Partisine destek istedi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz her zaman olduğu gibi hafta sonu tatil demeden vatandaşlarla bir araya gelip vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

   Göreve geldiği  günden beri gerek  merkezde ki esnaflar gerekse  kilometrelerce  uzakta bulunan  kırsal  alanda bulunan Mahalleri  ziyaret ederek   yapılan çalışmaları yerinde  inceleyen  vatandaşlarla bir araya gelip vatandaşın sorunun  dinleyip  sohbet eden Belediye  Başkanı Yılmaz  geleneği bozmayarak Hafta tatili  olmasına rağmen Belediye  Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu  ve bazı  Meclis üyeleriyle birlikte  kırsal alanda  bulunan  dört ayrı mahalleyi ziyaret ederek vatandaşların sorunun  dinledi.

      Belediye Başkanı Yılmaz, seçildiği günden bu güne kadar merkez ve kırsal alanda  vatandaşların  sorunlarını  çözmek amacıyla  çalışma arkadaşlarıyla  birlikte  yoğun bir çalışma  içinde olduklarını  görevleri süresince   merkez ve kırsal mahallerin  sorunlarını  çözeceklerini  belirtip  şunları kaydetti” Yerel seçimlerde  bana gösterdiğiniz güven için  hepinize  ayrı ayrı teşekkür ederek 7 Haziran seçimlerinde  tekrar  desteğinizi istiyorum  bir olursak daha güçlü oluruz güçlü olursak   sorunlarımızı daha erken çözeriz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü