SİVEREKLİLERİN MERAKLA BEKLEDİĞİ PARKTA SONA GELİNDİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın girişimiyle yapımına yeniden başlanan Ofis Park çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Devam eden yargı süreci nedeniyle atıl durumda bırakılan Ofis Park’ta, Çakmak’ın belediye başkanı seçilmesinin ardından çalışmalara yeniden başlandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Ofis Park’ta hummalı çalışmalar devam ederken yeşil alanın çoğunlukta olduğu devasa park bir süre sonra vatandaşların hizmetine açılacak.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen projede 22 bin metrekare alana sahip parkın 19 bin metrekaresi yeşil alan 3 bin metre karesine ise kütüphane ve idari binalardan oluşuyor.

Sivereklilerin merakla beklediği alanda çocuk oyun alanlarının yanı sıra kafeterya, yürüyüş yolları, kütüphane, kapalı açık otopark, yapay gölet, süs havuzları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Çalışmalarında sona yaklaşılan parkın bir süre sonra hizmete açılacağı bildirildi.

Ofis Park’ta yürütülen çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirdi.