• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK’TE ÜST YAPI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

SİVEREK’TE ÜST YAPI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Siverek Belediyesi alt yapının tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapıyı sil baştan yeniliyor.

Daha önce bazı kurumlarca başlatılan alt yapı çalışmaları bazı bölgelerde devam ederken alt yapısı tamamlanan mahallelerde ise üst yapı yenileniyor.

Fen İşler Müdürlüğü saha ekipleri, devam eden alt yapı çalışmalarını denetlerken alt yapının tamamlandığı Bağlar Mahallesi’nin sokaklarına kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

İncelemelerini sürdüren ekipler, bu kapsamda Esmerçayı Mahallesi’nde alt yapının tamamlandığı sokaklarda çalışmaya başladı. Birçok sokağın kilitli parke taşıyla kaplandığı mahallede çalışmalar sürerken eşzamanlı olarak kaldırımlarda yenileniyor.

Esmerçayı Mahallesi’nin en yoğun nüfusa sahip yerleşim alanlarından olduğunu dile getiren Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş, çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Ekiplerin mesai mefhumu gözetmeden çalıştığına dikkat çeken Dolaş, “Alt yapısı tamamlanan bölgelerde zaman kaybetmeden üst yapıyı yenilemeye başlıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeyen ekiplerimiz, Bağlar’ın ardından Esmerçayı Mahallesi’nde kilitli parke taşı döşemesi yapıyor. Sadece söz konusu mahallelerde değil, şehrin dört bir yanında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapıyı hızlı bir şekilde yenileyerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu sayede daha temiz, sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sağlamış oluyoruz.” dedi.

Yürütülen çalışmalar için Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür eden Esmerçayı Mahalle Muhtarı İrfan Dağkesen, “Mahallemizde alt yapının tamamlandığı sokaklarda başlatılan çalışmalar devam ediyor. Öncelikle değerli milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a teşekkür ediyorum. Mahallemiz yaz aylarında tozdan kış aylarında çamurdan kurtuldu.” diye konuştu.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü