BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz esnaf gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yılmaz, Milletvekili adayı Konal Süslü ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanı Yılmaz sabah saatlerinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü ile beraber Bağlar mahallesinde bulunan AK Parti Bağlar seçim bürosunu ziyaret etti.

Seçim bürosundaki partililer tokalaşan Yılmaz ve Konal Süslü vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Yılmaz, rutin esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirtti. Seçim çalışmaları kapsamında seçim bürolarını da ziyaret ettiklerini

söyleyen Yılmaz, “Milletvekili adayımız Yıldız Konal Süslü hanımefendi ile birlikte bazı ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımızdan seçimde kendisine destek istedik, gerek adayımıza gerek partimize gösterilen teveccüh bizleri memnun ediyor. İnşallah seçimlerden alnımız ak olarak çıkarak, konuşmaktan öteye geçemeyenlere gerekli dersi bir kere daha vermiş olacağız” dedi.

Seçim bürosundan ayrılan Yılmaz ve Konal Süslü esnaf ziyaretlerine devam etti.