• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, KOÇYİĞİT MAHALLESİNDE

BAŞKAN YILMAZ, KOÇYİĞİT MAHALLESİNDE

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kırsal mahalle gezileri kapsamında Koçyiğit mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Yılmaz, sabah saatlerinde bulunduğu esnaf ziyaretlerinin ardından beraberinde Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ve Meclis Üyesi Eyüp Çınar ile Koçyiğit mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Yılmaz, talepleri dinledi. Mahalle sakinlerinin yaz aylarından dolayı haşerelere karşı ilaçlama talebi üzerine ilgili birimi arayan Yılmaz, ekiplerin kısa sürede mahalleye gönderilerek ilaçlama yapılması talimatını verdi.

Yoğun bir mesai ile çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yılmaz “Kırsal mahalle gezilerimiz kapsamında Koçyiğit mahallemizi ziyaret ettik. Mahalle sakinlerimiz yaz aylarının gelmesi ile haşerelerin çoğaldığını belirtmeleri üzerine Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizi mahallemize sevk ettik. Şuan civar mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarımız sürüyor. Kısa sürede Koçyiğit mahallemizde de çalışmalara başlayacağız” dedi.

Bir saatlik görüşmenin ardından mahalle sakinleriyle çekilen hatıra fotoğrafının ardından Yılmaz, mahallede ayrılarak ilçe merkezine geçti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü