• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN ÇAKMAK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN ÇAKMAK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçe genelinde üst yapı çalışmaları kapsamında yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı ile Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü üst yapı çalışmaları kent genelinde sürdürülüyor.

Başkan Ayşe Çakmak, Sevim Figen Erol Caddesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ''Bugün Sevim Figen Erol Caddemiz asfalt serim çalışmalarına başlamış bulunmaktayız, ekip arkadaşlarımız burada hızlı bir çalışma gerçekleştirerek bir günde 350 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki bu yolu tamamladılar. Üst yapı çalışmalarımızın devamı niteliğinde bu yol şehrimizin Nato yolu mezarlığına kadar devam gelecektir. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yolumuzun Siverek halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz'' dedi.

Vatandaşlar yürütülen üst yapı çalışmalarından dolayı Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplere teşekkür etti.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü