Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK GRUP YOLU YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK GRUP YOLU YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Siverek Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Daire Başkanlığı iş birliğiyle yapımına başlanan 50 kilometrelik Kayseri grup yolunun yapım çalışmaları başladı.

Bir süredir bölge sakinlerinin yapımını talep ettiği ve yaklaşık 10 kırsal mahallenin bulunduğu grup yolunda asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt ve meclis üyeleri, grup yolunda sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Bölge halkı için önem arz eden grup yolunda, zemin hazırlığının ardından kısa sürede asfalt çalışmasının tamamlanacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Bölgede önemli bir yol ağı olan Kayseri, Beyçeri, Aşağı Yalankoz, Benek ve Taşağıl kırsal mahallelerimizin grup yolunda Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ile birlikte iş birliği çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Grup yolunun yapımında emeği geçen Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Abdulkadir Bozkurt’a, meclis üyemiz Mehmet Akif Gülel’e ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, grup yolumuz bölge halkımız için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Çakmak, daha sonra Kayseri kırsal mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir süre görüştü, taleplerini dinledi.

Mahalle sakinlerinden Bayram Ağırtaş, “Yıllardır sıkıntı çekiyorduk, bugün itibariyle bu sıkıntılarımız son buluyor, tüm ekipleriyle buradalar çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.