Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN ÇAKMAK OFİS PARKTA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN ÇAKMAK OFİS PARKTA İNCELEMELERDE BULUNDU

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak bir süre önce yapımına başlanılan Ofis Parkta incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Ofis Park’ta hummalı çalışmalarda sona yaklaşılırken çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine sunulacak.

Başkan Çakmak Ofis parkta sona gelinen çalışmaları yakından takip ederek eksiklerin giderilmesi noktasında yetkililerle istişarelerde bulundu.

Ofis parkın Siverek'e çok yakışacağını belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti. ''Bilindiği üzere yargı süreci devam eden Ofis parkımızın atıl durumda olmasına müsaade etmeyerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hanımefendinin de destekleriyle parkın yapımına başladık. Devasa alanda vatandaşlarımızın güzel bir vakit geçirmesini sağlamak amacıyla parkımızı modern bir şekilde dizayn ettik, sona yaklaşılan çalışmaları ekip arkadaşlarla yerinde inceleyerek istişarelerde bulunduk, inşallah Ofis parkımız kentimize ve bölgemize sosyal tesis ve park anlamında rahat bir nefes aldıracak. Parkımızın son aşamaları tamamlandıktan sonra açılışa hazır hale gelecektir, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen projede 22 bin metrekare alana sahip parkın 19 bin metrekaresi yeşil alan 3 bin metre karesine ise kütüphane ve idari binaların yanı sıra alanda çocuk oyun alanları, kafeterya, yürüyüş yolları, kütüphane, kapalı açık otopark, yapay gölet, süs havuzları ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Ofis Park’ta yürütülen çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekibine teşekkür etti.