Bu sayfayı yazdır
GÜLPINAR İLE ÇAKMAK KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

GÜLPINAR İLE ÇAKMAK KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde işitme engelliler ilk ve ortaokulu eğitim öğretime başladı, okulu ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt öğrencileri ziyaret etti.

İşitme Engelliler ilk ve ortaokulu açılışının ardından daha sonra Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin düzenlediği kariyer günlerine katıldı.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın girişimleri sonucu Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine geçtiğimiz yıl kazandırılan İşitme engellileri ilk ve ortaokulu 2022-2023 eğitim öğretime başladı.

40 öğrencinin eğitim gördüğü okulu Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ziyaret etti. Kapıda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Gülpınar, Özel sınıflarda eğitim gören çocukları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Gülpınar, Çakmak ve Kurt burada okul rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerin merak ettikleri sorularını cevaplayarak öğrencilerle sohbet etti.

Gülpınar daha sonra protokol üyeleri ile birlikte öğretmenlerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.