• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ENGELLİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ENGELLİLERLE YEMEKTE BULUŞTU

Yılmaz; “Engelleri aşmak zorundayız çünkü Bizde geleceğin birer engelli adaylarıyız”

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Engelliler Haftası nedeniyle kentteki engelli vatandaşlarla yemekte bir araya geldi.

Siverek Belediyesi Cudi Paşa Konağı Sosyal tesislerinde 10–16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engelli vatandaşlarla yemekte bir araya gelen Başkan Yılmaz, her bireyin birer engelli adayı olduğunu vurguladı.

Yılmaz, “Engelliler haftası kapsamında engellilerimizle böyle güzel bir günde bir araya geldik, engellilerimizin sorunlarını dinledik. Belediye olarak her zaman engellilerimizin bir nebzede olsa sorunlarını çözmek için çalışacağız. İnşallah bundan sonra ekibimle birlikte her zaman sizlerin yanında olarak sizlere sahip çıkacağız, farklı sebeplerden dolayı yaşamlarını engelli olarak sürdüren kardeşlerimiz bizler için değerlidir. Her türlü sorununuzda bizler her zaman sizlerini dinlemekle mükellefiz, kentin yaşam seviyesinin yükselmesi sizlere daha rahat ve güzel bir ortam sağlamakta düzelecektir” dedi.

Yemeğin ardından bir süre engellilerle sohbet eden Başkan Yılmaz davetlilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Yemekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Engelliler Derneği Başkanı Çetin Kurbaş “Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadıkları, bizlere vereceği her türlü desteği için Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve ekibine şimdiden dernek olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü