BELEDİYE BAŞKANINDAN YENİDÜNYAYA GELEN BEBEKLERE KUTLAMA ÇİÇEKLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz yeni bir uygulama başlatarak haftanın her Cuma günü Siverek devlet hastanesinde doğum yapan kadınlara, Belediye Beyaz Masa Personeli aracılığıyla annelere ve yeni doğan bebeklere çiçek göndererek anneleri kutlayıp bebeklere hayırlı bir ömür geçirmeleri dileklerinde bulunmaya devam ediyor. Konuyla ilgili belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi”  Her Hafta Cuma Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz’ın talimatıyla devlet hastanesi Kadın doğum ve çocuk servisini ziyaret edip yeni doğum yapmış annelere çiçeklerini sunup belediye başkanımızın tebriklerini ve hayırlı dualarını illettik, her hafta Cuma günü ziyaretlerimiz devam edecek” açıklamasında bulunuldu.