SİVEREK BELEDİYESİNİN EĞİTİM KURUMLARINA DESTEĞİ SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitim desteklerine devam ediyor. Destek kapsamında geçtiğimiz günlerde Bağlar mahallesinde bulunan Çok Programlı Lisenin mescidine halı desteğinde bulunulmuş, okul idarecilerinin talebi üzerine boya gönderildi.

Sosyal etkinlikler programı ‘Okullarımızı Güzelleştirelim’ projesi kapsamında Sosyal Etkinlik Kulübü öğrencileri tarafından okul bahçesinde bulunan kamelya ve kaldırım taşları boyandı. Proje kapsamında önümüzdeki günlerde okul bahçesinde çevre düzenlemesi ve fidan dikimi yapılacağı belirtildi. Okul idarecileriyle bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, “Okullarımızdaki sosyal etkinlikler projeleri kapsamında belediyemize müracaat eden kurumlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki Çok Programlı liseye de gerekli desteği sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.