BAŞKAN ÇAKMAK ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, esnaf ziyaretleri kapsamında Abdulkadir Odabaşı Caddesi esnaflarını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Başkan Çakmak, Belediye Başkan Yardımcıları ve beraberindekiler ile esnafları ziyaret edip hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnafların taleplerini tek tek dinleyip not alan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, taleplerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Çakmak esnaf ziyaretinde ilçe genelinde yürütülen projelerle ilgili de esnafları bilgilendirdi.

Esnaflarla her zaman iç içe olduklarını belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak şunları kaydetti: "Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret ederek bol kazançlar dileyip esnaflarımızın taleplerini dinleyerek çözümü için çalışıyoruz. Bugünde esnaflarımızla bir araya gelerek hasbihal etme fırsatı yakaladık, zaman buldukça da esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." dedi.