• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE 15 KIRSAL MAHALLE HALI SAHAYA KAVUŞUYOR

SİVEREK'TE 15 KIRSAL MAHALLE HALI SAHAYA KAVUŞUYOR

Siverek Belediyesi Plan ve proje Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 15 kırsal mahalle de Sentetik cim sahanın yapımına başlandı.

Siverek Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğiyle nüfus yoğunluğuna göre tespit edilen 15 kırsal mahallede gençlerin sosyal aktivitelerini yerine getirmek amacıyla yürütülen sentetik cim sahalarda çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın Ankara temasları sonucunda Siverek'e kazandırılan 15 halı sahanın kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Siverek Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanılan Sentetik çim sahalarda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koşar şunları kaydetti. ''Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın Ankara temaslarında Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'ın destekleriyle yapılan görüşmeler sonucunda Siverek'imize 15 Sentetik cim saha kazandırdık. Görüşmelerin ardından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yetkilileriyle yapılan saha incelemesinin tamamlanmasıyla kırsal mahallelerimizde yapılacak sentetik cim sahaların yapımına başladık, kırsal mahallelerimizde ekiplerimizce yürütülen yapım çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, bu anlamda gençlerimizin daha modern ve sağlıklı bir ortamda spor yapmalarına olanak sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na, Bölge Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile Başkanımız Ayşe Çakmak'a teşekkür ederiz, yapılan hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

-Sosyal donatılarla kırsal mahallerimiz gelişiyor

Siverek Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle kırsal mahallerin geliştiğine de dikkat çeken Başkan Yardımcısı Koşar şu ifadelere yer verdi. ''Daha önce kırsal mahallerimize köy meydanları projemizi tamamlayarak köy meydanlarını kırsal mahallelerimize kazandırmıştık, ikinci projemiz ise gençlerimizin sosyal aktivitelerini yerine getirebilmesi amacıyla sentetik cim saha projemizi de hayata geçirdik, kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin kullanımına sunacağız'' dedi.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü