Bu sayfayı yazdır
SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKMAK'TAN BERAT KANDİLİ MESAJI

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKMAK'TAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda mübarek gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Ayşe Çakmak, mesajında Yüce Allah'ın huzurunda arınmanın, ilahi af ve mağfirete erişebilmenin vesilesi olan ve aynı zamanda ramazan ayının da habercisi olan Berat Kandili'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Berat gecesi vesilesiyle 6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinde vefat edenlere Allah'tan rahmet dileyen Çakmak, yaralılara acil şifalar diledi.

Mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Çakmak, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu takdire şayandır. Deprem bölgesine yardımların devam ettiği bu kutlu günlerde duaya da ihtiyaç vardır. Ellerimizi semaya açacağımız bu mübarek gecede depremzede kardeşlerimizi unutmamalı, birlik ve beraberliğimizin devamı içinde dua etmeliyiz. Mübarek gecede yapacağımız tüm duaların kabul olmasını Yüce  Allah'tan niyaz ediyor, başta Siverekli hemşerilerim olmak milletimizin ve İslam aleminin mübarek Berat Kandili'ni kutluyorum."