• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

SİVEREK BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Siverek Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla düzenlendi.

Belediye hizmet binasının Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar görmesi üzerine meclis toplantısı, Dicle-Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlendi.

Belediye Meclis Başkanı Mahmut Güzen başkanlığında düzenlenen toplantıya meclis üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

Güzen, depremde yaşanan kayıplara dikkat çekerek, “Depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastanelerde tedavi gören yaralılarımıza acil şifalar, geride kalanlara ise sabırlar diliyoruz. Rabbim böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın.” dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ise gönderdiği mesajda, şu ifadelere yer verdi:

“Kahramanmaraş merkezli meydana gelen Şanlıurfa ilimiz ve diğer 10 ilde yaşanan büyük afet nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet diler, depremde yaralananlara acil şifalar diliyorum. Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketinin ardından yıkımın etkilerini ve yaralarını milletimizin ve devletimizin katkılarıyla en kısa sürede ortadan kaldırılacağına olan inancımız tamdır. Rahatsızlığım nedeniyle katılamayacağım mart ayı meclis toplantısında alınan kararların ilçemiz ve belediyemiz adına hayırlara vesile olmasını diler, iyi çalışmalar dilerim.”

Mecliste grubu bulunan parti sözcülerinin konuşmalarının ardından gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi.

Önergelerin ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda komisyonlarda gelen raporlar karara bağlandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü