Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda rahmet ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Mübarek Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı dönemler olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"11 ayın sultanı Ramazan'ı bu yıl buruk bir sevinçle karşıladık. Büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz on bir ayın sultanını, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşadığımız sel felaketinin gölgesinde idrak edeceğiz. Bu zor günlerin ardından kavuştuğumuz rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce Rabbimizden rahmet ve  merhamet kapılarının ardına kadar aralandığı bu müstesna günleri, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geçirmeyi niyaz ediyorum. Yaralarımızı da beraberlik içerisinde yardımlaşma duygularımızın yoğunlaştığı bu mübarek günlerde hep birlikte saracak, Ramazan huzurunu birlikte yaşayacak, gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz."

Mesajında Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Çakmak, "Ramazan-ı Şerif münasebetiyle, sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve mutluluğun eksik olmamasını diliyorum. Rabbim başta ülkemizi, bölgemizi ve tüm insanlığı bu tür büyük felaketlerden korusun. Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine ve hemşerilerime hayır, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.