BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK OYUNU KULLANDIKTAN SONRA VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için oyunu kullandıktan sonra oy kullanan seçmenlerle bir araya geldi.

Sabah erken saatlerde Şehit Cuma İbiş İlkokulu'ndaki 1485 numaralı sandıkta oy kullanan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, daha sonra kent genelinde oy kullanılan okulları ziyaret etti.

Oy kullanan seçmenlerle de bir araya gelen Çakmak, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

Sandık görevlilerine iyi çalışmalar temennisinde bulunan Başkan Ayşe Çakmak, vatandaşların iradesini özgür bir şekilde sandığa yansıttığını dile getirdi.

Seçimin genelde ülkeye özelde Siverek'e hayırlı olmasını dileyen Çakmak, "Halkımızla birlikte en demokratik hakkımızı kullanmak için sandık başındayız. Özgürce seçimimizi yapabildiğimiz an bu andır ki bu anı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Özgürlüğün demokrasinin en güzel kuralı olduğunu biliyoruz. Çıkacak sonucun hepimiz hakkında hayırlı olmasını diliyorum." dedi.