SİVEREK EKİBİ LİGİN İLK DEVRESİNİN SON MAÇINI FARKLI KAZANDI

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grupta mücadele eden Siverek Belediyespor, ligin ilk yarısının son maçında Bahçespor’u farklı yendi.

Firkan Tüysüz Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmanın 20. dakikasında konuk ekip Bahçespor 1-0 öne geçti.

Golün şokunu kısa sürede atlatan Siverek Belediyespor, karşılaşmanın son dakikalarında kalecinin müdahalesi sonucu hakem beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen geçen Siverek Belediyesporlu Semih Ekmen’in topu ağlarla buluşturması üzerine maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına da hızlı başlayan Kırmızı Siyahlılar, üst üste atak geliştirdi.

1. dakikada Bahçesporlu oyuncunun elle müdahale ettiğini belirleyen maçın hakemi yeniden penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Berat Demir, kendisinin ilk takımının 2. golünü kaydetti.

Ataklarını attıran Siverek Belediyespor, 82 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Maçın ardından konuşan Semih Ekmen, son dönemlerde oynadıkları iyi futbola devam ettiklerini aktardı.

Siverek Belediyespor teknik direktörü Özgür Gökdurna, oyuncularını tebrik ederek, “Sezonun ilk yarısını güzel bir skorla tamamladık. Rakiplerimizle olan puan farkını koruyoruz. Sezon sonunda hedefimiz elbette ki şampiyonluk.” dedi.