SIRA GECESİ MÜZİK EKİBİNİN AÇIK HAVA KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi sıra gecesi müzik ekibiyle ilçede farklı bölgelerde düzenlediği açık hava konserlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan sıra gecesi ekibi açık hava konseri düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda konserlerin devam ettiği ilçede sıra gecesi ekibi ilçenin Abdalağa Mahalle’sinde bulunan Mevlana parkında açık hava konseri verdi.

Yaz sıcak gecelerinde aileleri ile birlikte düzenlenen açık hava konserlerine katılan mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Açık hava konserlerinin her hafta farklı bir mahallede devam edeceği belirtili.