SİVEREK BELEDİYESİ ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVLERİNİN YAPIMINA BAŞLADI

Siverek Belediyesi her mahalleye ‘Çok Amaçlı Mahalle evleri  ’ projesi kapsamında Esmerçayır ve Yenişehir mahallelerinde çok amaçlı Mahalle evlerinin temel kazı çalışmalarına başladı.

Temel Kazı çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Resul Yılmaz,  daha önce proje çizim çalışmalarını yaptıkları için önemli projeler arasında bulunan iki önemli projenin hayata geçirildiğini vurguladı.

Yılmaz, “515 metre kare kapalı alana sahip olan çok amaçlı Mahalle evlerinin temelini attık. Hemşerilerimizin bu tür yerlere ihtiyacı var. Her mahalleye çok amaçlı ev projemiz kapsamında ihale süreçleri tamamlanan Esmerçayır ile Yenişehir mahallelerinde çalışmalar başladı. Projenin isminden de anlaşıldığı gibi halkımız rahatça taziyelerini, nişanlarını, mevlit yemeklerini, toplantı ve bunun gibi tüm etkinliklerini rahatça yapabileceğini söyleyen Yılmaz, Çok Amaçlı Mahalle Evleri Şehrimize, mahallemize ve halkımıza inşallah hayırlı olur.” dedi.