BELEDİYE BAŞKANI RESUL YILMAZ VE İLÇEMİZ KAYMAKAMI HAMZA ERKAL İŞYERİ AÇILIŞI YAPTI

Kentimiz Kaymakamı Hamza Erkal ile Belediye Başkanımız Avukat Resul Yılmaz, ilçemiz Hürriyet caddesinde yeni açılan dünyanın tanınmış markalarının satışının yapıldığı giyim mağazasını açılışına katıldı. Belediye Başkanımız ve ilçe Kaymakamı iş yerinin açılış kurdelesini keserek iş yerinin hayırlı olmasını diledi. İlçenin en işlek caddesinin hürriyet caddesi olduğuna dikkat çeken ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Yılmaz Hürriyet Caddesinin modern ve çağdaş bir cadde olması için projelerinin olduğunu, caddenin alt yapı çalışmasının ardından zemini Arnavut taşıyla döşeyeceklerini belirtti. Kaymakam Erkal Siverek’in ekonomisi açısında bu türden iş yerlerinin olumlu katkı sağladığına dikkat çekti.