BELEDİYE DERGİSİ İKİNCİ KEZ HALKLA BULUŞTU

Siverek Belediyesi çalışmalarının yanı sıra Belediye Başkanı Yılmaz’ın özel günlere yönelik Kürtçe Türkçe mesajlarının yer aldığı üç ayda bir çıkarılan derginin ikinci sayısı vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, büyük bir beğeniyle karşıladığı dergiyle ilgili şu yorumda bulundu: “Belediyemizin çalışmalarını basından takip ediyoruz. Dergi sayesinde çalışmaların hepsini bir arada görünce hizmetlerini daha iyi anlıyoruz. Dergide yer alan çalışmalar birçok insana güzel bir cevap niteliğindedir, başarılar diliyoruz” Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden dergiyle ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Basın bürosu olarak halka hesap verme adına çalışmalarımızı gerek internet ortamında gerek televizyon kanalarında gerekse yerel basında haber haline getiriyoruz. Siverek birçok ilden büyük bir yerleşim birimi olduğu için gerek merkez gerekse kırsal alanda bulunan vatandaşlarımıza hizmet haberlerimizin yanı sıra Belediye Başkanımızın demeçlerini ve halkımıza duyurmak adına dergimizin ilk sayısının ardından 80 sayfalık ikinci sayımızı vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Halkımızdan olumlu tepkiler aldık, dergimizin üçüncü sayısının hazırlıkları devam ediyor”