• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ ALTAYLI MAHALLESİNDE

BAŞKAN YILMAZ ALTAYLI MAHALLESİNDE

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Altaylı (Dindar) mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle görüştü.

Altaylı mahallesinde belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından mahallede başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yılmaz, fen işleri müdürü Selahattin Özdoğan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yılmaz, çalışmalar sırasında mahalle sakinlerinin taleplerinin dikkate alınmasını ve çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatı verdi.

Başkan Yılmaz, mahallede yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediklerini ifade etti.

Yılmaz, “Şuanda ilçe merkezimize en yakın yerleşim birimlerimizden olan Altaylı yani Dindar mahallemizdeyiz. Burada arkadaşlarımız bir süredir çalışma yapıyor. Mahalle içi sokaklarda yol yapım çalışmalarına başlamış durumdalar. Ben öncelikle bugüne kadar anlayış gösteren sabır gösteren burada yaşayan bütün kardeşlerime vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Biz diyoruz ki vatandaşla en iyi iletişim yolu onlara hizmet etmektir. Hizmetimizi vatandaşımızın ayağına getirmekle görevliyiz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Biz bundan sonrada Altaylının merkezindeki durumu düzeltip şehir merkezindeki hale getireceğiz. Yani ilçe merkezinde ne varsa Altaylı mahallemizde de o olsun istiyoruz” dedi.

Altaylı mahallesinde beton yapıldığını belirten Yılmaz, “Çok güzel bir beton yol yapıldı. Özellikle o yolu yapan emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Köy içi de yapıldıktan sonra mahallemiz daha güzel bir hale gelecek, ulaşım daha kolay olacak. Yine Altaylı mahallemizde tespitlerimize göre kanalizasyon problemi var, açıktan akıyor. Bunu da en kısa zamanda ŞUSKİ Genel müdürlüğü yetkilileriyle görüşüp ileriki günlerde vatandaşımızı bu sıkıntıdan da kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleriyle yaptığı görüşmede taziye evi ihtiyacı olduğunu tespit ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Yılmaz, “Bizim kültürümüzün olmazsa olmazlarından biri olan taziye evi ihtiyaçlarını dile getirdiler. Bizde imkanlarımız ölçüsünde kısa bir süre içerisinde taziye evi ihtiyacını gidermeye yönelik çalışmalar içerisinde olacağız. Hayırlı olsun” şeklimde konuştu.

Mahalle muhtarı Kerem Aloğlu çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Allah devletimize zeval vermesin. Belediyemiz bizim için zahmete girerek hizmet getirmiş yol yapmış. Öncelikle Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve çalışan ekiplerine teşekkür ederiz” dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a incelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Baydilli ve Hacı Ahmet Öncül, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü