• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

            Siverek Belediyesi Bilgi Evleri öğrenci ve öğretmenleri tarafından yılsonu etkinliği düzenlendi.

            Belediye Sosyal Tesisleri gümrük hanında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Resul Yılmaz, öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yılsonu etkinliği kuran tilaveti okunarak başladı.

            Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz şunları kaydetti.’’belediye olarak bünyemizde 4 bilgi evimizde 900 öğrenci çeşitli dallarda seçmeli dersler dâhil Kuran’ı Kerim, Ebru, Resim, Şiir Edebiyat, Satranç, halk oyunları, Kürtçe, Zazaca, Tiyatro, Bağlama,    ve çeşitli kurslarda 9 ay boyunca eğitim gördüler, eğitimin ardından yılsonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize program düzenledik, buradaki amacımız çocuklarımızın değerlerini ve aynı zamanda dinini güzel bir şekilde yaşamasını istiyoruz, ekibimle birlikte yaptığımız çalışmalarda çocuklarımızı her daim kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onları sosyal aktivitelere yöneltmektir, bilgi evlerimizde bundan sonraki çalışmalarımız çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik her türlü çalışmalara yer verecektir, bu programda emeği geçen herkese ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum’’

            Konuşmanın ardından katılımcılara bilgi evinin çalışmalarının yer aldığı slâyt sunumu ve bilgi evi öğrencileri tarafından şiirler okundu, Siverek SUK Tiyatrosu grubunun desteğiyle ‘’kız çocuklarının eğitime kazandırılması’’ konulu kısa bir skeç gösterimi öğrenciler tarafından yapıldı. Folklor ekibi ve sıra gecesi ekibi tarafından oyun ve türkü şöleninin ardından program sona erdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü