Bu sayfayı yazdır
BAŞKAN YILMAZ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI KONAL ESNAF ZİYARETİNDE

BAŞKAN YILMAZ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI KONAL ESNAF ZİYARETİNDE

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Yıldız Konal Süslü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Yılmaz ve Konal Süslü, Şair İbrahim Rafet Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK Bilim Fuarının açılışına katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Yılmaz ve Konal Süslü, bir süre sergiyi gezdi.

Sergiden ayrılan Belediye Başkanı ve Vekil Adayı Keko Mevlo Korkmazoğlu bulvarına geçerek esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlara belediye hizmetlerinden memnuniyeti soran Başkan Yılmaz, istek ve talepleri dinledi. Ardından Şair İbrahim Rafet Caddesi esnafını ziyaret eden heyet, alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet ederek seçimlerde destek istedi.

Belediye Başkanı Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana esnaf ziyaretlerini aksatmadan devam ettiklerini vurguladı. Yılmaz, “Bugün Milletvekili Adayımız Yıldız Konal Süslü hanımefendi ve ilçe teşkilatından arkadaşlarımız ile birlikte esnaf ziyareti yaptık. Yaklaşan seçimler öncesi kendisine destek istedik. Bu vesile ile hizmetlerimiz karşısında halkımızın memnuniyetini kendileri de görmüş oldu'' dedi.