SİVEREK BELEDİYESİ ZEHİRLENMELERE KARŞI HALKI BİLİNÇLENDİRECEK

Siverek belediyesi olası zehirlenmelere karşı vatandaşları bilinçlendirecek.

Belediye el ilanları ve slâyt sunumlarıyla halkı bilgilendirecek.

Siverek Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce olası soba ve diğer gaz zehirlenmelerine karşı vatandaşları bilgilendirerek olası zehirlenmeleri önlemeye çalışacağı belirtildi.

Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Şanlıurfa valiliği Halk sağlığı müdürlüğün konuyla ilgili görseler eşliğinde belediyemiz hastanelerde, okullarda, diğer toplu yaşam alanları ve bireysel olarak karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı bilgilendirme toplantıları yapılacak el ilanları ve afişlerle vatandaşlar uyarılacak, lodosun olduğu günlerde anonslarla halk uyarılacak”

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cerrah Özekinci, yaptığı açıklamada “Bilinçlendirme çalışmaları kış ayı boyunca ilçe merkezinin yanı sıra kırsal alanlarda da yapılacak” dedi.