SİVEREK BELEDİYESİNDEN YAZ KURSLARI

Siverekli öğrenciler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan yaz kurslarına yoğun ilgi gösterdi.
Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Siverek Belediyesi bünyesinde açılan yaz kurslarına çocukların ilgisi yoğun oldu. Beş farklı kurs açan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, talep olması halinde farklı kurslarında açılacağını belirtti.
Öğrencilerin zamanlarını verimli geçirmeleri için yaz okullarına ihtiyaç duyduklarını ve bu ihtiyaçları Siverek belediyesi olarak karşılamaya çalıştıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünden sorumlu Başkan yardımcısı Hasan Postacı; “20 Temmuzda başlayan yaz kurslarına ortalama 300 öğrenci başvurmuş durumda. Öğrencilerimizin yaz tatillerini daha verimli kılmak amacı ile yaz kurslarını başlattık. Bu kurslar içerisinde keman, gitar, satranç, karate ile yüzmenin yanı sıra Kur’an Kerim kursları içermektedir. Bu kurslarımız 28 Ağustos tarihine kadar devam edecektir” dedi.
Kurslarda eğlendiklerini belirten kursiyer öğrenciler, “Okullar tatile girince bizde boş zamanlarımızı değerlendirmek için belediye tarafından açılan kurslara katıldık. Derslerimiz son derece eğlenceli geçiyor. Hem eğleniyor, hem öğreniyoruz. Kursları açanlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.