SİVEREK BELEDİYESİ YOLU OLMAYAN OKULLARDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Daha önce yeni dönemde eğitim-öğretime başlayan ve yolu olmayan bazı okullarda çalışma yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kırkbir evlerde bulunan Siverek Ortaokulu ile Şirinkuyu Toki evlerinde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi yolunda beton yapma çalışmalarına başladı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz, beton yolların uzun ömürlü ve kullanılışlı olduğunu söyledi. Yılmaz; “İlçemizde binaları yeni tamamlanmış ve bu dönemde eğitim-öğretime başlayan bazı okullarımızda yol çalışmaları başlattık. Ekiplerimizin daha önce bazı okul yollarını tamamlamalarının ardından hava muhalefeti nedeniyle bir süre ara vermişti. Havaların yeniden düzelmesi ile Siverek Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde çalışmalara başladı. Çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri için imkânlarımız ölçüsünde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğümüz çok sayıda iş makinesi ile yollarda mesai yapıyor” dedi.