SİVEREK BELEDİYESİNDEN KIRSAL MAHALLELERE FUTBOL SAHASI

Siverek Belediyesi tarafından ilçeye 45 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık mahallesine suni çim saha yapım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında temeli atılan sahanın standartlara uygun inşa edileceği belirtildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Karacadağ bölgesindeki Çıkrık mahallesinde suni çim saha yapımına başladık. Belediye Başkanımızın talimatıyla standartlara uygun ölçülerde bir saha inşa edeceğiz. Gençlerimizin boş zamanlarında spor ve yürüyüş yapmalarını sağlamak amacıyla böyle bir proje hayata geçirdik. Bir aylık sürenin sonunda inşaatı tamamlayıp, sahamızı mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız” dedi.

Mahalle sakinleri gençlere yönelik yapılan çalışmadan dolayı Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve çalışanlarına teşekkür etti.