BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SİVEREK'TE TEMASLARDA BULUNDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı Makamında ziyaret ederek İlçede yapılacak olan dere ıslahı projesini inceleyerek Diyarbakır-Siverek karayolu üzerinde bulunan şehir çöplüğündeki temasların ardından Katı Atık Entegre tesisinin kurulması için talimat verdi.

Belediye Başkanı Yılmaz’ı Şanlıurfa Daire Başkanlarıyla birlikte makamında ziyaret ederek Avrupa Birliği tarafından Su arıtma Tesisi dere ıslahı çalışmaları kapsamında devam eden projeyi inceledi, bir süre yetkililerden bilgi alan Güvenç daha sonra Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler ile Diyarbakır-Siverek Karayolunda bulunan şehir çöplüğünde incelemelerde bulundu.

Şehir çöplüğünde yetkililerden bilgiler alan Güvenç Siverek’e Katı Atık Entegre tesisinin kurulması için talimat verdi.

İncelemelerin ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ilçede hayata geçireceğimiz büyük projelerimizi daha önce halkımızla paylaşmıştık, projelerimizin ilki olan Fırat havzasından Siverek’e içme suyu projesidir, bu yöndeki çalışmalarımıza Büyükşehir belediyemizle birlikte devam ediyoruz, bugün ki toplantımızda dere ıslahı çalışmalarımızın projesini Büyükşehir Belediye başkanımız Celalettin Güvenç beye sunduk, belediye başkanımızla ve beraberindekilerle birlikte şehrimizde görüntü kirliliği yapan şehir çöplüğümüzde incelemelerde bulunduk, başkanımız Katı Atık Entegre tesisinin kurulması talimatını vermiş oldu, projelerimizi tek tek hayata geçirmeyi planlıyoruz, projelerimizin yürütülmesinde en büyük çözüm ortağımız olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte çalışmalarımıza başlayacağız’’dedi.