SİVEREK BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısı öncesi gündem dışı söz alan parti grup sözcüleri 1 Eylül Dünya Barış Günü konusunda konuşma yaptı. Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “Coğrafyamızda ve üzülerek belirtmek isterim ki ülkemizde hiç kimsenin arzulamadığı olaylar yaşanıyor. Bu olayların bir an önce son bulmasını, insan yaşamının her şeyin üstünde olduğunu, herkesin farkına varmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, insanların birbirini daha iyi anladığı bir dünyada yaşamak umuduyla 1 Eylül Dünya Barış günü kutlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz başkanlığında meclis salonunda bir araya gelen üyeler gündemde bulunan maddeleri karara bağladı. Komisyonlara gönderilen kararların görüşülmesiyle meclis toplantısı tamamlandı.