SİVEREK BELEDİYESİ YAZ OKULLARINDA SONA DOĞRU

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü karate kursunu tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi

Siverek Belediyesi, okulların yaz tatile girmesiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açtığı Yaz Okullarındaki kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyer öğrencilere sertifikalarını vermeye başladı.

Yaz Okulları kapsamında karate kursunda eğitim gören 40 öğrenci, kursu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Yaz okullarındaki temel hedefin çocukların kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak olduğunu söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, “Okulların yaz tatiline girmesiyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde Yaz Okulları projemizi hayata geçirdik. Okuldaki kurslarımızdan karate kursuna yaklaşık 40 öğrenci başvurarak kayıt yaptırdı. Bugün eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklarımıza sertifikalarını verdik. Projedeki temel hedefimiz, okulların yaz tatiline girmesiyle çocuklarımızı sokaklardaki zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaktı” dedi.