SİVEREK BELEDİYESİ EĞİTİME KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi ilçe merkezinde ihtiyaçları tespit edilen okullara katkıda sunmaya devam ediyor. Geçen yıl birçok okulun ihtiyaçlarını karşılayan Belediye, bu senede eğitim ve öğretim sezonun açılmasına kısa bir zaman süre çeşitli eğitim gereçlerinin yanı sıra öğretmen odalarına dolap, masa ve benzeri malzemeleri kendi atölyesinde üretip okullara dağıtmaya başladı.

Siverek Osman Esat Efendi imam hatip ortaokulunda yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen 20 kitaplık, 18 sınıf dolabı Belediyeye bağlı marangoz atölyesinde tamamlanarak okul yetkililere teslim edildi.

Belediye Başkan yardımcısı Hacı Ahmet Öncül Belediye olarak okullara yardımların devam edeceğini belirtti.

Öncül  “Okullarımızın ihtiyaçları olan dolap, kitaplık, pano gibi malzemelere ihtiyaçlarının olduğunu bize bildirmeleri üzerine bizde gerekli malzemeleri kendi atölyelerimizde yaparak teslim ettik. İmkânlarımız ölçüsünde okulların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Belediye olarak her alanda eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi