KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Siverek Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki camilerde temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çalışma kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Şehit Muzaffer Baylan camisinde halı temizliğine başlandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, “Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki tüm camilerimizde temizlik çalışmalarına başladık. Müslüman kardeşlerimizin daha temiz ve nezih bir ortamda ibadetlerini eda etmeleri için camilerimizde temizlik hareketi başlattık. Hedefimiz yaklaşan kurban bayramı öncesi tüm camilerimizde gerekli temizliği yapmaktır” dedi.

Ekiplerin her gün üç camide temizlik çalışması yapacağı belirtildi.