• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

İMALATHANE VE PASTANELERDE DENETİM

İMALATHANE VE PASTANELERDE DENETİM

Siverek Belediyesi zabıtası bayram öncesi denetlemelerini sıklaştırdı. Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede üretim yapan imalathaneleri denetledi. Ekipler kent genelinde faaliyet gösteren pastane ve imalathanelerde denetim yaparak, iş yeri sahiplerini sağlık ve hijyen konusunda uyardı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, halk sağlığını etkileyen alanlarda denetimlerin titizlikle yapıldığını belirtti.

Baydilli zabıta ekipleri tarafından imalat yapılan iş yerlerinde denetimlerin sürdüğünü ifade ederek, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi üretimin yapıldığı imalathanelerde, hamur işlevlerinde kullanılan yağ ve gıda maddelerinin kontrolünü yaparak vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilen yiyecekleri tüketmesini sağlamaktır. Ekiplerimiz denetimler esnasında yönetmeliğe uygun şartlar üretim yapmayan işyeri sahiplerini uyararak, eksiklerini tamamlaması yönünde süre verdi.  Belirtilen sürede eksikliklerini tamamlamayan işyerleri hakkında gerekli yasal işlemleri yapacağız. Umuma açık ve halk sağlığını direk etkileyen imalathane ve benzeri iş yerlerinde denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Başkan Yardımcısı Baydilli, 30 imalathanenin denetlendiğini belirtti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü