• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu yeni yapılan saman pazarı yolu ile yeni şehirde yapılan parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi

 

Siverek Belediyesi fen işleri müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor, uzun yıllardandır biriken sorunlara cevap vermeye çalışan belediye ekipleri, bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede büyük hizmetlere imza attı. İlçe belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yerleşim alanların çoğalması ile birlikte yeri daralan saman pazarı, esnafının isteği doğrultusunda fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından tahsis edilen yeni Pazaryeri ile Yenişehir mahallesinde parke düşeme çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu ‘ Şehir merkezi ile kırsal mahallelerde çalışmalara devam edildiğini’ belirtti. Hatipoğlu “ Bugün burada yeni şehir mahallemizde yapılan parke çalışmamızı ile yeni yapılan saman pazarı yolunu yerinde inceledik, fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan yardımcımız, fen işleri müdürümüzle beraber incelemelerimize devam ediyoruz. Dün kırsal alandaki mahallelerimizde yapılan çalışmaları da incelemiş ve yapılan çalışmalardan hemşerilerimizin çok memnun kaldıklarını gördük, bugünde Yenişehir ile Huzurkent mahallemizde toplamda 15 bin metre kare parke çalışmamız devam etmektedir. Biz bu hizmetlerimizi hız kesmeden bütün hemşerilerimizin hizmetine sunacağız, özelikle saman pazarında yapılan yolu ve saha çalışmalarımızı inceledik, yapılacak olan sosyal tesisleri en kısa zamanda inşallah halkımızın hizmetine kazandıracağız. Bu çalışmalarımız sürekli devam edecektir, yaptığımız çalışmalar sadece seçime endeksli çalışmalar değildir, biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, hiçbir gün ara vermeden mesai yada mesai dışı ayrımı yapmadan ekiplerimizle, arkadaşlarımızla hep sahada olduk ve halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü